Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Дніпропетровській обласній прокуратурі відбулася нарада керівників правоохоронних та інших державних органів області щодо протидії злочинності серед неповнолітніх та домашньому насильству

Заступник керівника обласної прокуратури Олег Риженко провів спільну нараду з представниками правоохоронних та  інших державних органів області щодо стану протидії злочинності серед неповнолітніх та домашньому насильству, ефективності досудового розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних з інтересами дітей.

У заході взяли участь керівництво обласної прокуратури, очільники окружних прокуратур, представники обласної поліції та військової адміністрації.       

Учасниками наради констатовано, що стан і профілактика злочинності серед неповнолітніх, ефективне розслідування правопорушень за участі дітей у сфері оборони дитинства та протидія домашньому насильству – головні пріоритети сьогодення в умовах війни.

На нараді виступили керівники правоохоронних органів, представники органів влади Дніпропетровщини. Обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення, а також напрями, які потребують активізації та узгодження.

Відділ інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 387