Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Дніпропетровщині подружжя розбещувало 3-річну доньку: що вирішив суд

На Дніпропетровщині прокуратура відстояла в апеляційній інстанції 12 років позбавлення волі подружжю, яке розбещувало та виготовляло дитячу порнографію за участю малолітньої доньки. Про це повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що з липня 2019 до січня 2020 року батько та мати розбещували свою трирічну доньку. Відволікаючи мобільним телефоном, жінка вчиняла розпусні дії щодо дівчинки, а чоловік здійснював фото – та відеозйомку порнографічного характеру. У подальшому фото та відео вони розповсюджували в Інтернеті через месенджер.

Під час проведення обшуку у подружжя вилучено фото – та  відеоматеріали із дитячою порнографією на мобільних телефонах, окрім цього, було виявлено сліп-пакети з наркотичним засобом – канабіс.

У червні 2022 року обвинувачених визнано винними у вчиненні інкримінованих злочинів та засуджено до 9 років позбавлення волі.

Прокурори не погодилися з вироком суду першої інстанції у зв’язку з м’якістю та оскаржили його в апеляційному порядку.

Дніпровський апеляційний суд, ретельно дослідивши матеріали, підтримав позицію сторони обвинувачення та ухвалив новий вирок.

Наразі вирок набрав законної сили.

DneprNews.info

кількість переглядів: 553