Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Мільйонні збитки на постачанні аптечок для ЗСУ – судитимуть головну лікарку та директора КП Криворізької міськради

За процесуального керівництва Криворізької центральної окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальні акти стосовно головної лікарки та директора одного з комунальних підприємств Криворізької міськради за фактами розтрати чужого майна в особливо великих розмірах та службової недбалості.

За даними слідства, у 2022 році між комунальним підприємством, яке володіє мережею аптек, та міською лікарнею було укладено договір про постачання аптечок для військових.

Так підприємство поставило до лікарні 3 000 недоукомплектованих необхідними медичними препаратами аптечок, а їхня вартість вдвічі перевищувала ринкову ціну.

Головна лікарка, не перевіривши ці факти, підписала акти приймання-передачі, а медзаклад безпідставно перерахував всю суму закупівлі.

Висновком експертів підтверджено, що внаслідок дій обвинувачених збитки тергромаді м. Кривого Рогу становлять понад 9 млн грн.

Під час обшуків у приміщеннях комунального підприємства та медзакладу правоохоронці вилучили документацію, яка підтверджує злочинну діяльність, та аптечки.

Голос Дніпра

кількість переглядів: 158